The Green Deal

Personvernerklæringen

By thegreendealcom

Personvernerklæringen gir informasjon om The Green Deal AS 922 328 714 behandling av Personopplysninger hvor The Green Deal er behandlingsansvarlig.

Definisjoner
Personopplysninger er opplysninger som direkte eller indirekte er knyttet til en Person. Kan være kunde, person eller kontaktperson. Behandlingsansvarlig er den som definerer og håndhever behandlingen av Personopplysningene og som har avtaler med Personer.

Behandlingsansvarlig. Behandlingen er regulert av en Databehandleravtale (DBA) mellom Behandlingsansvarlig og Databehandleren. Anonyme data er data hvor alle identifiserende elementer er fjernet, noe som gjør det umulig å knytte dataene til en person.

Behandling av personopplysninger hos The Green Deal gjelder Kunder, medlemmer og mottakere av nyhetsbrev, ansatte, konsulenter, partnere og leverandører. Som medlem av The Seeds community gjelder denne community-avtalen

Alle behandlingsaktiviteter har et lovlig behandlingsgrunnlag, for eksempel

  • Å overholde avtalen for bruk av tjenestene The Green Deal tilbyr, som for eksempel i forbindelse med administrering av medlemskap eller å varsle om endringer i avtalen.
  • Eksplisitt samtykke.
  • Å overholde en rettslig forpliktelse The Green Deal er underlagt, for eksempel lagring på grunn av lovbestemte regler for regnskapsmessige forhold.
  • Å ivareta The Green Deal berettigede interesser (forutsatt at Personers interesser ivaretas), for eksempel i forbindelse med forbedring av tjenestene, å forsvare et rettskrav, å forhindre tap eller skader, å forhindre handlinger som kan kompromittere Personers Personopplysninger.

Enkeltpersoner kan til enhver tid

  • Trekke tilbake samtykket til behandlingsaktiviteter som er basert på samtykke.
  • Få innsyn i sine Personopplysninger.
  • Endre sine Personopplysninger.
  • Be om sletting av sine Personopplysninger.
  • Be om begrensning av, eller protestere mot behandling.
  • Be om overføring av sine Personopplysninger.
  • Avslutte avtaler og medlemskap.

Persondata

For å kunne handle på må du som et minimum opplyse om:

• Navn

• Adresse

• E-postadresse

• Telefon/mobilnummer

Når du gjennomfører et kjøp, vil vi automatisk opprette et medlemskap hos The Green deal.

Du vil kunne logge inn og finne din bestillingshistorikk for både nye og tidligere bestillinger. I tillegg kan du endre innstillingene, administrere dine favorittmerker og -stiler, samt se dine anbefalinger og sist sette produkter. Innhentingen av personlig kundeinformasjon foregår innenfor rammen av eksisterende lovgivning og EUs personvernforordning (GDPR).

Eksempler på innhenting av informasjon

Pålogging via sosiale medier og cookies når du besøker nettsidene IP-adresse, land, besøkte sider, besøkte kategorier, besøkte merker, interaksjon/klikk og søk o.l.

Kjøp; f.eks. demografisk data, e-post-adresse, betalingsinformasjon, produkter, antall bestillinger, rabattnivå, merker og hyppighet. Dette innebærer også sending av transaksjons-e-poster, f.eks. bestillingsbekreftelse, leveringsbekreftelse og bekreftelse på refusjon.

Brukeradferd e-post, SMS, post eller telefon); f.eks. åpnefrekvensen, klikkfrekvensen og tid brukt på å lese e-post, senderdomene og type e-postklient

Via brukere som selv tilegner seg informasjon (f.eks. legger inn favorittmerke eller informasjon til kundeprofilen) eller via kredittvurdering av tredjeparts vurderingsfirma.

Innhentingen av informasjon har ulike formål

  • Kunderelasjon som kjøp, fakturering, kundeservice og Seeds community
  • Kundeservice. For å kunne utføre kundeservice via The Green Deal, e-post, chat eller telefon. Besvare spørsmål angående bestillingen din eller tidligere bestillinger, rette opp feil og veilede kunden.
  • Marketing. For å gi inspirasjon, produkttilbud/service og personlige anbefalinger via nett, e-post, SMS, post, telefon og via tredjeparts reklame.
  • UX/Kundeopplevelse. For å forbedre kundeopplevelsen på www.thegreendeal.com  og gjøre den mer personlig og utvikle nye elementer, tjenester og produkter. Dette innebærer også administrasjon, beskyttelse, styring og vedlikehold av nettsiden, systemadministrasjon og sikkerhet og observasjon av oppdatert statistikk om bruken av siden, kjøp og for å forbedre forståelsen for våre kunders preferanser.
  • Unngå svindel og vurdere risiko.
  • Lovgiving. For å oppfylle eksisterende lovgiving.

Profiling

The Green Deal baserer seg på profilering av deg som kunde. Dette er gjort slik at du får beskjed når relevante produkter er tilgjengelig for deg. The green Deal jobber med recommerce og det er ofte kun et tilgjengelig plagg av hver. Dette gjør at vi vi varsle alle som er interessert i dette plagget. Vi bruker dataen vi har fått av deg med å lage en profil slik at du blir tilbudt de produktene du øndsker.Vi bruker  informasjonskilder/kategorier; f.eks. nettstedsdata sammen med kjøp du har gjort, og informasjon du har lagt inn (f.eks. favorittmerker og favorittprodukter). Vi kombinerer og analyserer denne informasjonen med det formål å forbedre din personlige opplevelse på http://www.thegreendeal.com og skreddersy personlige tilbud og tjenester, i tillegg til å definere hvor og hvor ofte du får informasjons om oss.

Tidsramme for informasjonslagring

Vi vil lagre din personlige informasjon i det nødvendige tidsrommet for å oppfylle formålene i de foreliggende Vilkår og betingelser, dersom ikke en lengre lagringsperiode er påkrevet eller tillatt av loven av juridiske, skattemessige eller reguleringsmessige årsaker, eller for å oppfylle andre lovmessige forretningsformål.3 til 10 år eller så lenge du opprettholder vårt kundeforhold.

Automatisk innlogging

The Green deal registrerer hvem du er med parametere som IP-adresse, hardware og cookies på sider og tjenester på nettsiden.Hvis du er logget inn på nettsiden vår, vil du logges inn automatisk neste gang du besøker The Green Dewal på samme enhet. Den samme automatiske innloggingen skjer gjennom e-post.

Analyseredskap

Eksempel på analyseverktøy er  Google Analytics som benyttes for å samle inn statistikk på nettsidene til The Green Deal. Opplysninger gis eller selges ikke til tredjepart, med mindre dette skjer i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvis salg av virksomheten. Eventuell videreføring i en slik situasjon vil skje i overensstemmelse med den til enhver tid gjeldende persondatalovgivning.

Nyhetsbrev

Medlemskap innebærer at  Seeds-Community kan sende deg tilbud og informasjon via e-post, SMS og post, og eksponere slik informasjon for deg i sosiale medier. Informasjon om ditt handlemønster lagres og benyttes til å gi deg anbefalinger, tilbud og invitasjoner som kan være relevante for deg. Formålet er å gi deg informasjon du opplever som nyttig og relevant, og å unngå å sende deg spam. Du kan tilpasse dine samtykker på Min Side

Registrert og anonymisert informasjon kan også bli benyttet til statistikk og analyseformål.

Seeds-Community kan unntaksvis sende deg invitasjoner til å delta i spørreundersøkelser.

Dersom  Seeds-Community skulle tilby sosiale tjenester der du registrerer eller anmelder bøker, kan dine registreringer i slike samfunn benyttes til samme formål som beskrevet over.

Utmelding

Du kan enkelt melde deg nyhetsbrev ved ved å klikke på avmelding nederst i et av nyhetsbrevene som du mottar. 

Dine rettigheter som kunde

Trekke samtykke tilbake, Be om innsyn: Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Be om å begrense behandlingen og protestere mot deler av behandlingen. Klage til tilsynsmyndigheten: Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet.

Informasjonskapsel/Cookies

Ved å benytte thegreendeal.com aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten datafil som vi legger på din data for å kunne ha kontroll på hva som skjer under ditt besøk og for å kunne gjenkjenne datamaskinen. En informasjonskapsle er ikke et program og inneholder ikke virus.Vi benytter også andre verktøy enn informasjonskapsler for å innhente informasjon om din IP-adresse, hvilken type nettleser du bruker, din bredbåndsleverandør, operativsystem, dato og tid for besøk på Nettstedet, samt en del data om hvordan du navigerer på siden.
Denne informasjonen bruker vi til å analysere trender, slik at vi kan gjøre Nettstedet mer brukervennlig.

Vi takker for tilliten du viser oss ved å la oss ta vare på dine data. Dette er en oppgave vi tar på alvor.

Ad logo

ÅPNET FOR REGISTRERING!❤️

Bli først! Nå kan du joine the movement og forhåndsregisterer deg.